Skip to content

Over mijn werk

Je website wordt in WordPress gebouwd. Ik kan je er uitgebreid in adviseren. Het is ‘s werelds populairste content management systeem en biedt veel mogelijkheden!

Ik werk met de professionele themes van ThemeForest, themes die populair zijn en zich hebben bewezen. Ze worden frequent geupdated, zodat je er jaren verder mee kan. En: het is fijn werken met deze gebruiksvriendelijke themes, ook voor jou, zodat je er straks zelf mee aan de slag kunt.

webdesign is responsive

Webdesign

Ik heb meer dan acht jaar ervaring met het bouwen van WordPress websites en heb dat vele keren voor verschillende branches gedaan. Omdat ik goede en hoogwaardige websites aflever, werk ik tegelijkertijd maar met een paar klanten. 

Ik heb veel ervaring met het opzetten van nieuwsbrieven, geautomatiseerde online cursussen, educatie websites en het bouwen van meertalige websites. Dat vergt meer begeleiding en daar help ik je graag mee.

De websites die ik bouw, kosten – afhankelijk van de wensen en functionaliteiten – tussen de 1500 en 3000 euro.

 

Onderhoud & beheer

Belangrijk onderdeel is het onderhoud & beheer voor je website. Ik kan voor jou alles updaten, houd veiligheidsmeldingen in de gaten en maak backups, zodat jij er geen omkijken naar hebt. Je kunt bij mij hiervoor een abonnement afsluiten. En zo heb je altijd een aanspreekpunt, als er iets is met de website. 

 

Tekst & eindredactie

Wil je inhoudelijk ondersteuning, dan kan dat ook. Als ervaren SEO schrijver / eindredacteur kan ik teksten voor jouw website schrijven of een verbeterslag geven, zodat je pakkende content op je website hebt staan die de doelgroep direct bij de kladden grijpt.

Hoe ik werk

1. Theme kiezen

We kiezen samen een theme uit op ThemeForest. Ik kan je daarin adviseren en we kijken goed hoe het website theme jouw doelstellingen kan ondersteunen. Van tevoren kijken we goed of je nog specifieke wensen hebt voor het theme, want elk theme heeft z'n eigen specifieke functionaliteiten.

2. Bouwen, schaven, fijnslijpen

En dan begint het mooiste & creatiefste deel van het proces; het bouwen van de website. Ik haal alles uit de kast om de mogelijkheden van het gekozen theme zo optimaal te benutten. Niet alleen vorm, maar ook de inhoud (teksten, afbeeldingen, nieuwsbrief, etc) is belangrijk. Je krijgt daarin ondersteuning van mij en samen zetten we de juiste teksten op de juiste plek.

3. Na lancering...

Nadat de website is gelanceerd, help ik je op weg hoe je je website verder kunt uitbreiden en kunt laten groeien. Wil je op termijn een blog beginnen, welk e-mail marketing programma is geschikt om een nieuwsbrief te starten, wat moet je doen om in de toekomst online cursussen te kunnen geven? Het zijn allemaal vragen waar je antwoord op krijgt en die je helpen om verder te groeien.

Extraatje...
voor jou!
contact

Benieuwd naar mijn aanpak?