_ Hoe ik werk

Mijn aanpak

01

Kennismaking

In ons eerste contact (via mail, telefoon) hoor ik graag wat jouw plannen zijn.

Daarna plannen we een afspraak voor de intake van de website. Met als insteek: wat voor website wil je, wat is het doel, welke sfeer moet de website uitstralen? Zaken die ook belangrijk zijn voor het bouwen van een topwebsite.

02

Intakegesprek

Het intakegesprek kan telefonisch, online of live (als je in de buurt woont). We bespreken inhoud, doel en wat de website moet uitstralen. Zijn er nog speciale functies nodig? En wil je iets nieuws aan je website toevoegen? We kunnen daarover brainstormen en je website op bepaalde fronten nog verbeteren en aanscherpen.

03

Aan de slag

Na het akkoord op de offerte gaan we aan de slag! Ik adviseer je met de hostingpartij, mocht je die nog niet hebben en we kiezen samen een website theme uit op Theme Forest.

Dit is een marktplaats voor websites met goede, professionele en moderne websites, inclusief vormgeving. Dus je hoeft geen vormgever in te schakelen. Elke website heeft weer demo’s waar je uit kunt kiezen. Er zit altijd wel iets bij. Mocht is dat fijn vinden, kunnen we via Teams/Zoom samen een geschikt theme zoeken en uitproberen.

04

De website bouwen

Als alle randvoorwaarden zijn geregeld, beginnen we met de bouw. Ik verwerk alle aangeleverde inhoud (tekst, foto’s, logo, kleuren) in het websiteontwerp. Ik zorg voor een juiste indeling, navigatie en opbouw van de website. Na een eerste concept geef jij goedkeuring en daarna gaan we de website fijnslijpen en maken we de website helemaal op maat voor jou.

05

Extra tools

Om de website een sterke start te geven, regel ik nog een aantal extra’s:

06

Instructie / advies

07

Onderhoud & beheer

Ik kan voor het onderhoud en beheer van de website zorgen. WordPress, de themes en de plugins komen regelmatig met updates en moeten bijgehouden worden.

Ook bij de hostingpartij moet zo nu en dan updates worden verricht, zoals het updaten van de php-versie. Bij problemen met de website houd ik contact met de hostingpartij.

Je hebt drie maanden garantie: als er onverhoopt iets mis is met de website, los ik dat voor je op. Uiteraard zonder extra kosten.

08

Netwerk van specialisten

Het kan zijn dat je een specialist wilt inschakelen om een onderdeel van de website te perfectioneren. Ik beschik over een netwerk van specialisten en kan je de juiste ondersteuning van een deskundige bieden:

Je website wordt in WordPress gebouwd, ‘s werelds populairste content management systeem

Ik werk met de professionele themes van ThemeForest, themes die populair zijn en zich hebben bewezen. Ze worden frequent geupdated, zodat je website toekomst vast is en er jaren verder mee kan. En: het is fijn werken met deze gebruiksvriendelijke themes, ook voor jou, zodat je er straks zelf mee aan de slag kunt en zelf kunt aanpassen, uitbreiden of fijnslijpen.

Ervaren WordPress specialist

Ik heb veel ervaring met het opzetten van nieuwsbrieven, online cursussen en het bouwen van meertalige websites. Dat vergt goede begeleiding en daar help ik je graag mee.

0 +
projecten
0 jaar
ervaring