Blinder webdesign

Over mij
Je bent hier:

Over Marcel

Marcel Gansevoort is eigenaar van Blinder webdesign leiden. Hij heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een WordPress specialist en daarnaast is hij van origine tekstschrijver, en kan zo de inhoud van iedere website goed analyseren.

Enerzijds is Marcel bezig met techniek, anderzijds met de inhoud. Een mooie combinatie om succesvolle, goed vindbare en veilige websites te ontwikkelen. Marcel staat ook vermeld bij Hostingwijzer.

Waarom mij kiezen?

Er komt heel wat op je af als je een website wilt laten bouwen. Je hebt niet alleen een goede bouwer, maar ook een goede adviseur nodig.

  • werkt veel met ThemeForest themes
  • allround op het gebied van websites
  • goede tekstschrijver
  • flexibele instelling
  • makkelijk in de omgang ­čÖé
marcel_web

Dit is mijn aanpak

Doel bepalen

Allereerst is belangrijk om te weten wat je doel/missie is met je website. Daar proberen we samen achter te komen. Deze missie vertalen we in een effectieve website.

Theme uitzoeken

We zoeken samen een theme uit (bijvoorbeeld bij ThemeForest) die aan je wensen voldoet. Een secuur werkje, want het theme moet goed bij je doel passen (en ook bij jezelf).

Website bouwen

We gaan met de bouw aan de slag. Jij geeft input over hoe de website moet worden opgebouwd en hoe de vormgeving eruit moet ziet. Ik bouw, maar geef tussendoor advies hoe het nog beter kan.

SEO

We voegen belangrijke zaken toe, zoals een tool voor SEO (om je vindbaarheid te verhogen), een extra slot op de deur om hackers buiten te houden en een goede backup voorziening. Ik werk precies en nauwgezet.

Puntjes op de i

We gaan een aantal randzaken regelen, zoals het instellen van Google analytics (voor de bezoekersaantallen) en de Google Search Console om je website te kunnen monitoren.

Website lanceren

Alles naar wens? Dan kan de website live! En als je wilt, kan ik je nog in een persoonlijke workshop een instructie geven hoe je zelf de website kunt bijhouden.

Wat klanten zeggen