_ even kennismaken

Over mij

“WordPress geeft je de vrijheid om alles te bouwen.”

Ik ben Marcel Gansevoort, eigenaar van Blinder webdesign Leiden. Ik ben een ervaren WordPress specialist.

Daarnaast ben ik media maker en SEO-tekstschrijver. Ik heb zowel kennis van de techniek als de inhoud; een mooie combinatie om succesvolle, goed vindbare en effectieve websites te ontwikkelen.

Ik werk met ThemeForest, een marktplaats waar je een licentie voor betaalbare, prachtig vormgegeven websites kunt kopen. Het is een totaaloplossing, met alles erop en eraan, en zeer professioneel gebouwd.

EN: Ik ben eigenaar van WPjournalistmet dagelijks 300+ bezoekers een van de grotere blogs van Nederland over WordPress en content marketing.

media maker / online specialist / eindredacteur

Als media maker / online specialist / eindredacteur werk ik aan verschillende publicaties, zowel online als op papier. Daarnaast coördineer ik het complete proces van diverse magazines als projectleider. Ik heb ook enkele reisboeken geschreven, waaronder Hoe word ik wereldreiziger.

Je krijgt dus niet alleen een goede websitebouwer, maar krijgt ook inhoudelijke steun en advies om je nieuwe website een goede start te geven. Ik geef je tips hoe je zelf je website verder kunt uitbreiden en bekender kunt maken voor een bredere doelgroep.

Klanttevredenheid

0 +
Ervaring
0 jaar
Projecten
0 +
Aantal thema’s
0 tallen
_ Mijn aanpak

Ik werk met de professionele themes van ThemeForest, themes die populair zijn en zich hebben bewezen.

01

Kennismaken

WPjournalist maakt effectieve WordPress websites voor ondernemers en kleine organisaties. Je krijgt geen doorsnee website, maar een moderne en toekomstvaste website die ik met zorg en intensieve begeleiding voor je bouw. Met mijn jarenlange ervaring als content maker kan ik je bovendien over de inhoud en vindbaarheid adviseren.

In ons eerste contact (via mail, telefoon) hoor ik graag wat jouw plannen zijn. Daarna plannen we een afspraak voor de intake van de website.