100 Bruggenloop

moned bureau voor bouwhistorisch onderoek
Moned
mei 2, 2022
Sensa Stijlcoach
mei 19, 2022
100 bruggenloop leiden

De 100 Bruggenloop is een ‘sportieve’ website waar je je kunt inschrijven om de 100 bruggen van Leiden 

Het is een uniek evenement dat in 2022 voor het eerst plaatsvindt: de 100 Bruggenloop waar je rent of wandelt over 100 bruggen in Leiden. Over rivieren, grachten, trekvaarten en singels die je  langs de mooiste plekken van de historische binnenstad brengt.

Inspiratie

Ik heb de website gebouwd voor mijn werk bij Maters en Hermsen, die een van de sponsors is. De opdrachtgever was geïnspireerd door een andere website van een (extreme) hardloopwedstrijd, de Marathon du Mont-Blanc. En wat bleek? Het template dat ze gebruikten hadden ze van ThemeForest en dat hebben wij ook als uitgangspunt genomen voor het ontwerp van de website. 

Collega’s zorgden voor de inhoud en de branding, ik bouwde de website in WordPress. De website is tweetalig en daarvoor is de plugin van WPML gebruikt. 

Voor het inschrijving hebben we een externe website gebruikt, inschvrijven.nl. Dit is een website die door veel hardloopwedstrijden wordt gebruikt.

100 Bruggenloop
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met onze Cookiebeleid.
Lees meer