Moned

100 bruggenloop leiden
100 Bruggenloop
mei 15, 2022
Zanoise
april 20, 2022
moned bureau voor bouwhistorisch onderoek

MoNed houdt zich bezig met alle vormen van bouwhistorisch onderzoek naar gebouwd erfgoed in Nederland.

Moned van eigenaar Reinoud Boter is een onderneming die bouwhistorisch onderzoek verricht. De bestaande site was verouderd en functioneerde niet meer goed, maar hij was wel tevreden over de vormgeving. Reinoud was op zoek naar een websitebouwer die de website kon restylen en moderniseren, met behoud van de bestaande look-and-feel. Daarnaast is de verouderde URL-structuur aangepast.

Strak uitgelijnd

Heel belangrijk was dat de website er strak en goed uitgelijnd uitzag. En dat zie je terug in de website. Verder zijn er nieuwe functies toegevoegd, zoals de mogelijkheid om bestanden met een maximum aan grootte toe te voegen bij het contactformulier.

Ook van belang: Moned heeft twee subsites Bouwhistorischeverkenning.nl en Bouwhistorisch-onderzoek.com om beter in zoekmachines te worden gevonden. Deze zijn met zorg vernieuwd en overgezet, om de zichtbaarheid in Google te behouden. Beide subwebsites zijn in dezelfde stijl als de hoofdsite Moned vormgegeven.
Moned
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met onze Cookiebeleid.
Lees meer