Mijn projecten

Portfolio
Je bent hier:

leidsCement

leidsCement is dé culturele website voor Leiden en omgeving. Met profielen van kunstenaars, een vacaturepagina, nieuws, uitgebreide agenda en nog veel meer.
Naar de website

VanGastel Leefstijl

Willemijn van Gastel wilde een elegante website om haar bedrijf als leefstijlcoach verder uit te bouwen. Inclusief een afgeschermde omgeving voor haar klanten.
Naar de website
null
Website nodig?
Heb je ook een nieuwe website nodig? Blinder webdesign zorgt voor een complete en professionele website en begeleidt je intensief gedurende het proces.

In het portfolio staan allerlei verschillende soorten websites, van aannemers, coaches en ICT bedrijven tot websites voor creatievelingen en nieuwswebsites.

Nieuwsgierig. Bekijk het portfolio.

Neem contact op!

Voskuil Bouw

Aannemer Voskuil Bouw groeit flink en daarbij hoort een professionele website. Blinder bouwde een toekomstvaste website met een uitgebreid portfolio.

Naar de website

Femke Fataal

Femkefataal.nl is een onafhankelijke website over vrouwen en crime van misdaadjournalist Jolande van der Graaf. Een nieuwswebsite met veel mogelijkheden.

Naar de website

sensa stijlcoach

Sensa Stijlcoach

Anique ontwierp zelf een website, die door Blinder werd gebouwd. Een helemaal op maat gemaakte website dus met veel extra’s, zoals een nieuwsbrief.

Naar de website

voskuil interieurbouw

Voskuil Interieurbouw

Voskuil startte een nieuwe tak van sport, interieurbouw. De website Voskuil Interieurbouw zag het levenslicht en heeft dezelfde stijl als Voskuil Bouw.

Naar de website

Yaacomm

Yaacomm wilde een professionele website waarin het portfolio goed naar voren komt. Blinder bouwde deze website die Yaacomm zelf makkelijk kan beheren.

Naar de website

zanoise

Zanoise

Zanoise is een duidelijke en minimalistische website voor klanten uit de muziekindustrie, waarvan de neighboring rights worden geregeld.

Naar de website

website jolly photobooth

Jollybooth

Een helemaal op maat gemaakte website voor de creatieve photobooth ondernemer Pieter. Mooi vormgegeven, veel details en met veel technische oplossingen.

naar de website

broedplaats academie

Broedplaats Academie

Een zeer complete website voor Broedplaats Academy met uitgebreide agenda en een heuse community, beide gekoppeld aan een webwinkel met WooCommerce.

Naar de website

screenshot bouter bouw

Bouter Bouw

Een professionele website met veel aandacht voor fotografie van de bouwprojecten. Samen met Joey van Bouter Bouw maakten we het tot een succes.

naar de website

gewoonopgeruimd.nl

Gewoon opgeruimd

Elma start als opruimcoach en kreeg veel begeleiding bij het ontwikkelen van haar nieuwe website, inclusief een call-to-action met tips.

Naar de website

labservant

LabServant

Han van LabServant wilde een recht-toe-recht-aan website, die duidelijk en overzichtelijk de diensten van producten presenteert. Een flinke stap vooruit.

naar de website

vanwieringenwerkt

vanWieringenWerkt

Een stijlvolle website voor Suzanne, een professional organizer, waarbij de juiste sfeer erg belangrijk is. Modern en minimalistisch.

naar de website

screenshot barthen verhuur

Barthenverhuur

Lennaert wilde met Barthenverhuur een recht-toe-recht-aan website met de nadruk op de verkoop van artikelen. Duidelijk, overzichtelijk en basic.

naar de website

website tuinburo

Tuinburo

Heel nauwgezet en precies werd er gewerkt aan de website van het Tuinburo van Jeroen. Het resultaat mag er zijn met een op maat gemaakt website.

naar de website

Wat klanten zeggen...

Gewoon opgeruimd
Gewoon opgeruimd

Tijdens het eerste contact had ik meteen een goed gevoel bij Marcel, omdat hij de tijd nam om mijn vragen te beantwoorden zonder vakjargon te gebruiken. Omdat ik een 100% leek ben in websites bouwen, heb ik veel begeleiding nodig. En dat heb ik zeker van Marcel gekregen! Op mijn vragen had hij altijd een snelle en duidelijke antwoord. Waar ik advies nodig had, kon ik bij Marcel aankloppen. Ik heb onze samenwerking als prettig ervaren. Hij heeft me tijdens de bouw aan de hand meegenomen met respect, geduld, humor en tijd. Het resultaat is een mooie website die past bij mijn wensen en visie. 

Broedplaats.academy
Broedplaats.academy

Marcel is een zeer prettige sparringpartner voor je website ideeën en bouw van je website. De communicatie met Marcel is altijd snel, duidelijk en prettig.Ik vond het heerlijk om vrijgelaten te worden in de stukken content en beeld die wij zelf wilden invullen. De samenwerking was daarom voor mij optimaal met respect en service. Ook bij oeps momenten was Marcel daar om te helpen en rust in te brengen. Ik ben bijzonder trots op het resultaat en kan iedere coach of therapeut adviseren om met Marcel samen te werken.

Mario
Vakantaseren

‘Ik ben erg tevreden over de support van Marcel van Blinder Webdesign Leiden bij de verhuizing van mijn WordPress.com site naar een selfhosted WordPress.org site. Hij heeft de verhuizing met succes afgerond en was gedurende het hele proces online beschikbaar om mijn vele vragen snel aan te pakken en op te lossen.’