Oplossingsgericht

Werkwijze
Je bent hier:

De eerste vraag is: Wie is je doelgroep en wat wil je bereiken? Aan de hand daarvan kiezen we een theme dat daarbij past. Ik werk met de professionele themes van ThemeForest, themes die populair zijn en zich hebben bewezen.

Ze worden frequent geupdated, zodat je er jaren verder mee kan. En: het is fijn werken met deze gebruiksvriendelijke themes, ook voor jou als je er zelf mee aan de slag gaat.

Goede en hoogwaardige websites

We kiezen samen een theme uit, die ik uiteraard nog helemaal op je wensen aanpas. Vormgeving, kleuren, de inhoud, lettertypes en eventueel extra functies. Van tevoren kijken we goed of je nog specifieke wensen hebt, met name in de navigatiebalk bovenin. Want het ene theme heeft een iets andere navigatiestructuur dan het andere. Moet er echt maatwerk worden verricht, dan heb je daar weer specifieke themes voor.

En dan begint het mooiste & creatiefste deel van het proces; het bouwen van de website. Ik haal alles uit de kast om de mogelijkheden van het gekozen theme zo optimaal te benutten. En dan zie je vaak dat de inhoud (de teksten) vaak nog bijsturing nodig heeft. Je kunt teksten redigeren, aanvullen of zelfs nieuwe teksten toevoegen. Een kort voorwoord van de directeur, een omschrijving van de visie, een eerste blog of het verzamelen van testimonials. Ik adviseer daarin of kan je daarbij helpen.

Omdat ik goede en hoogwaardige websites aflever, werk ik tegelijkertijd maar met een paar klanten. De ene keer zijn mijn klanten ondernemers die net met een nieuw bedrijf beginnen en wat meer aandacht in de begeleiding nodig hebben. Daarnaast help ik klanten die al wat langer bezig zijn en hun website willen professionaliseren.

Zichtbaar op internet

Jouw succes hangt af van je zichtbaarheid en presentatie op het internet. Hoe belangrijk de rol ook is van Facebook, Instagram en andere social media, een website blijft altijd een stabiele en noodzakelijk iets om online zichtbaar te zijn.

Je wilt nog even iets meer van een bedrijf weten, je wilt het portfolio zien of reacties van andere klanten lezen. Een website biedt dat allemaal.

Wil je je publiek bereiken, dan heb je daar een goede website voor nodig en is dat een uitgangspunt om verder te groeien. Tegenwoordig bieden veel partijen voor weinig geld kant-en-klare website oplossingen aan. Maar het zijn vaak dertien in een dozijn websites die zich niet onderscheiden van je concurrent en daardoor niet het gewenste resultaat halen die jij voor ogen hebt.

Wat kost een website?

Ik heb klanten die weinig budget hebben waar ik voor 500 euro een basic website bouw. Voor klanten die een uitgebreide website willen of meer maatwerk, vraag ik tussen de 1000 en 2500 euro. Maar dan krijg je een goede en effectieve website, waarmee je jaren vooruit kunt. En daarbij de nodige begeleiding op het gebied van SEO, de inhoud van je website en het uitbreiden van je online business. Uiteraard richt ik het zo in, dat je zelf ook veel kunt doen.

Ik heb veel ervaring met het opzetten van nieuwsbrieven, geautomatiseerde online cursussen, educatie websites en het bouwen van meertalige websites. Dat vergt ook meer begeleiding en daar help ik je graag mee.

Wat is nu de volgende stap?

Voor veel mensen is het best lastig om te kiezen uit het grote aanbod van aanbieders van websitebouw. Het is overweldigend met zoveel keuze, maar als je meer begeleiding nodig hebt, ben je hier op het goede adres.

Ik heb meer dan zes jaar ervaring met het bouwen van websites en heb dat honderden keren voor verschillende branches gedaan. Lees ook even mijn reacties van klanten. Die zijn tevreden en je kunt ze ook gerust vragen naar hun ervaringen met Blinder.

Heb je een vraag over het bouwen van een website, dan kan ik je vrijblijvend een kostenindicatie geven. Ik start graag een project met je.

Wil je een nieuwe website? Stel een vraag!


Ik ga akkoord met de privacy verklaring

Skills & ervaring

Er komt best veel kijken bij het vernieuwen van een website. Een nieuw theme, ander vormgeving, verbeterde en nieuwe teksten, SEO. Ik kan je op elk gebied helpen bij de bouw van de website.

WordPress is veel flexibeler en heeft meer mogelijkheden dan andere content management systemen. Dit zijn de voordelen:

Voordelen WordPress

  • Grote mate van flexibiliteit
  • Veel plugins voor extra functies
  • betaalbare websites
  • Zelf onderhoud&beheer doen
  • Gebruikersvriendelijk systeem
  • Mooi vormgegeven themes