Skip to content

Hoe ik werk

1. WordPress als CMS

Je website wordt in WordPress gebouwd. Het is ‘s werelds populairste content management systeem en biedt veel mogelijkheden! Ik kan je er uitgebreid over adviseren.

Ik werk met de professionele themes van ThemeForest, themes die populair zijn en zich hebben bewezen. Ze worden frequent geupdated, zodat je website toekomst vast is en er jaren verder mee kan. En: het is fijn werken met deze gebruiksvriendelijke themes, ook voor jou, zodat je er straks zelf mee aan de slag kunt en zelf kunt aanpassen, uitbreiden of fijnslijpen.

2. Theme kiezen

We kiezen samen een theme uit op ThemeForest. Ik kan je daarin adviseren en we kijken goed hoe het website theme jouw doelstellingen kan ondersteunen. Van tevoren kijken we goed of je nog specifieke wensen hebt, want elk theme heeft z'n eigen specifieke functionaliteiten.

3. Bouwen, schaven, fijnslijpen

En dan begint het mooiste & creatiefste deel van het proces; het bouwen van de website. Ik haal alles uit de kast om de mogelijkheden van het gekozen theme zo optimaal te benutten. Niet alleen vorm, maar ook de inhoud (teksten, afbeeldingen, nieuwsbrief, etc) is belangrijk. Je krijgt daarin ondersteuning van mij en samen zetten we de juiste teksten op de juiste plek.

Ik heb veel ervaring met het opzetten van nieuwsbrieven, online cursussen en het bouwen van meertalige websites. Dat vergt goede begeleiding en daar help ik je graag mee.

4. Na lancering...

Nadat de website is gelanceerd, kan ik het onderhoud & beheer voor je website uitvoeren. Ik zorg voor regelmatige updates, houd veiligheidsmeldingen in de gaten en er worden backups gemaakt, zodat jij er geen omkijken naar hebt. Je kunt bij mij hiervoor een abonnement afsluiten. En zo heb je altijd een aanspreekpunt en blijft je website up-to-date.